Leustean pentru iarna

de babi5 in Conserve, 27 Aug 2013 | 5651 vizualizari

 

In fiaecare an toc la verdeata de tot felul ,este atit de buna cind o folosesc la mincare de parca ar fi din gradina . Am cam ramas restanta la marar fiindca am fos plecata ...dar incerc sa recuperez la restul .. Azi am tocat un picut de leustean ,sper ca dupa ploaia asta sa se faca mai mult ..

 

INGREDIENTE

  • frunze de leustean
  • 2 cutiute plastic
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Leustean pentru iarna:

Am spalat frunzele de leustean, le-am scuturat bine de apa ,si le-am tocat maruntel ,maruntel apoi le-am asezat in cutiutele de plastic  si fuguta in sertarul de la congelator ..

O minune la Iarna ..zici ca sunt din gradina ..

TIPS-URI

1

la Iarna nu trebuie decit sa scoti din cutie si sa pui in mincare

2

am obisnuit intr-un timp sa le pun asa cum le rup din gradina,dar este mult mai avantajos tocat marunt ..

Daca ti-a placut reteta noastra "Leustean pentru iarna" nu uita sa-i faci un review.

COMENTARII (21)

Lia_ 1

28.08.2013, 00:07

Doamne Babi dar cat o fi de mare congelatorul la tine ca vad ca bagi si vinete si de toate. Foarte harnicuta esti, imi place

babi5 1

28.08.2013, 20:03

Te pup RuxyRux nici mie nu-mi strica o fata in plus fetele mele au 41 respectiv39

babi5 1

28.08.2013, 20:04

LIA1 Babi are un congelator cu 8 sertare

COMENTEAZA

TOP
utilizatori

Rocsi

1566 puncte

gaby_duceag

1400 puncte

Caty

1238 puncte

vasimur

1157 puncte

Constelatialeu

1136 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
RETETA RECOMANDATA
Legume pentru ciorbe